Voteaza Madness UMF Junioare pentru Romania Danseaza!

Renumita echipa de majorete Madness UMF Junioare din Cluj-Napoca a ajuns în Galelele Romania Danseaza difuzate de Antena 1, duminica 5 aprilie, începând cu data 20.30. madnes junioare 1 300x201 Voteaza Madness UMF Junioare pentru Romania Danseaza!

Votul publicului și sprijinul celor care cred in disciplina majoretelor poate face diferenta.

Pe parcursul galei vor fi desemnate patru numere de dans ce vor ajunge în marea finală, iar publicul, prin votul său, va aduce o contribuție extrem de importantă pentru dansatorii ce se luptă pentru a intra în finală.

Cu siguranta ca aceste majorete vor da ce au mai bun pentru acest spectacol. Încurajarile si sprijinul celor ce respecta diciplina majoretelor vor da încredere echipei pentru a ajunge cat mai departe in competitie.

Succesul la o televiziune nationala poate sa aducă un aport de imagine pentru fiecare echipa de majorete din oricare parte a țării. Sprijinul și votul fiecaruia poate însemna mult, poate să face diferența.

Șansa echipei în acest concurs este de a dobândi o experiență excepțională și să promoveze disciplina majoretelor, atât de puțin cunoscută publicului larg.

http://romaniadanseaza.a1.ro/madness-umf-junioare-cele-mai-tari-majorete-164.html

http://majoretemadness.wordpress.com/

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *