Scoala si antrenamentele

majo scoala Scoala si antrenamenteleA fi majoreta este o experienta inedita pentru orice fata, dar intre antrenamente, evenimente sportive, meciuri, concursuri si alte responsabilitati  pe care le ai fata de echipa, este usor sa te lasi prinsa in vartejul activitatii de majoreta si sa neglijezi obligatiile pe care le ai ca si elev. Majoretele depun efort pentru excelenta, o abilitate care ar fi indicate sa fie pusa in practica si in afara salilor de sport. Asa cum muncesti sa devii maestra in tainele batonului si sa executi cat mai bine miscarile din coregrafie, este important ca responsabilitatile tale de elev sa nu fie lasate pe locul doi.

Iata de ce o medie mare nu este importanta doar pentru viitorul tau academic, ci va avea si un impact favorabil in cariera ta de majoreta.

 

Evita problemele cu parintii!

Intr-o echipa fiecare majoreta are un rol essential in echipa. Daca notele tale sunt mici, parintii pot sa te restrictioneze de la participarile tale la antrenamente si spectacole. In cele din urma echipa ta are de suferit, in special daca in scurt timp urmeaza sa participi la un spectacol important sau chiar la campionat. Sa nu iti fie  frica sa te adresezi parintilor, colegilor sau profesorilor pentru ajutor. Parintii si persoanele din jurul tau vor fi mai mult decat bucurosi sa te ajute cu sfaturi legate de organizarea timpul pe care il ai astfel incat temele sa devina prioritatea ta, dar totusi sa nu neglijezi responsabilitatile fata de echipa ta de majorete.

 

Fii un exemplu de nota 10!

Ca majoreta, toti sunt cu ochii pe tine tot timpul! Si printre acele persoane se numara profesorii, antrenori, parintii si alti elevi. Este important sa iti amintesti ca a fi majoreta nu inseamna doar sa executi perfect o coregrafie sau sa castigi locuri pe podium la campionate, inseamna sa construiesti o imagine buna scolii pe care o reprezinti, aratand leadership si a fi un model pentru ceilalti. Sarcina ta e de a stabili un exemplu bun pentru cei din jurul tau prin toate actiunile pe care le intreprinzi.

Sunt persoane sau alte majorete la inceput de drum care gasesc in tine un exemplu, trebuie sa stii ca performantele tale scolare sunt oglinda ta, si pot sa afecteze atitudinea pe care o ai fata de echipa de majorete. Majoretele sunt privite, pe nedrept, ca niste fete cu capul in nori. Este responsabilitatea ta si a intregii echipe sa demontezi aceste mituri si sa le arati colegilor ca excelezi atat prin performante sportive, cat si  scolare si ca poti fi un model pentru ceilalti. Depune un efort mare sa obtii rezultate bune in competitii, dar acelasi entuziasm si efort ar trebuie sa se observe si la scoala.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *