Rasnovenii, campioni la cupa nationala de majorete

Duminică, 3 martie 2013, la Târgovişte, a avut loc concursul de majorete intitulat majorete rasnov2 300x200 Rasnovenii, campioni la cupa nationala de majorete“Cupa Valahia la Majorete – Cupă cu Caracter Naţional”, competiţie la care au participat peste 12 echipe din 5 judeţe diferite.

Judeţul Braşov a fost reprezentat de trupa de majorete din Râşnov, care s-a prezentat la acest concurs cu doua echipe, una de juniori si una de seniori. La ambele categorii de vârstă aceştia au reuşit să se impună, câştigând locul I atât la seniori cât si la juniori.

Contactat telefonic, Cătălin Viorel Nan antrenorul echipelor, ne-a declarat: „Suntem foarte mândri de aceşti copii, care au muncit 6 luni pentru 3 minute de dans şi vreau să le mulţumesc pe această cale pentru efortul depus. Vreau să mulţumesc şi părinţilor care acceptă ca aceşti copii să vină seara la antrenament la ore târzii. Mulţumim pentru sprijinul acordat Primăriei Râşnov, conducerii Şcolii Generale Nr 2 din Râşnov, care ne oferă sala de sport pentru antrenamente, Clubului Sportiv F.C. Râşnov. Muţumim fotografului nostru Laurenţiu Toma şi Clauda Liurcă Make-Up care ne-a oferit machiajul”.

Tot prin telefon, căpitanul echipei de seniori Gabriela Labă ne-a m[rturisit: „Am avut emoţii mari deoarece este a doua ediţie la care participăm. Anul trecut am câştigat tot locul I şi am câştigat şi titlul de Campioni Naţionali. Vă imaginaţi că presiunea de a menţine performanţa era foarte mare. Emoţii am avut şi pentru echipa de juniori, deoarece a fost primul concurs la care ei au participat, dar ne-au depăşit aşteptările şi au dansat foarte bine. Este o bucurie şi o onoare pentru noi să mai aducem acasa încă 2 cupe cu 2 titluri de Locul I. Mulţumim tuturor celor care cred în noi şi le promitem că nu ne vom opri aici şi vom continua să muncim mult pentru următoarele performanţe”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *