Prima mea medalie la nationale

Optimized DSC00062 Prima mea medalie la nationalePrimul campionat national al meu a fost in anul 2010 care s-a desfasurat la Alba-Iulia.  Stiind ca este primul campionat national si ca trebuia sa dau tot ce am mai bun, aveam emotii cutremuratoare dar tot odata asteptam cu nerabdare sa anunte echipa care va urma sa danseze. La prezentarea echipei asteptam impreuna cu fetele sa le aratam arbitrilor ce putem. Desi simteam cu creste adrenalina, am intrat pe scena cu zambetul pe buze.

Dupa ce am iesit de pe scena, am mers la autocar sa asteptam. Toate majoretele au muncit mult, iar inainte de premiera am avut foarte multe emotii si de nedescris. Timpul s-a scurs cu repeziciune si acum ne indreptam cu pasi rapizi de la autocare spre locul de desfasurare al campionatului. Dupa lungi asteptari  a venit,  in sfarsit,  randul junioarelor la premiera.

Cel mai frumos moment a fost atunci cand am trecut de locurile 8,7,6 si emotiile deveneau tot mai mari, si am ramas fara cuvinte atunci cand am auzit ca am iesit pe locul 3, pentru prima data la un campionat national!  Starea de spirit nu se poate scrie in cuvinte si ceea ce am simtit, doar daca incerci si tu ! Parerea mea este ca … pentru a simti aceste emotii intense si  sa vezi cum e intr-adevar un campionat trebuie sa ai ambitia sa muncesti mult si sa privesti scena ca pe un prieten cu care abia astepti sa te intalnesti, si deasemenea  locul unde te simti cel mai bine.  Intr-un final, rezultatul va fi foarte multumitor si vei fi mulumita ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa fie bine! Succes !

Avdei Alexandra Cornelia  – Top Dance junioare

6 comments

 •  

  Dec 07, 2011 18:55

  awwwwwwwwwww:o3 , ce dragut aleeee>:D< si foarte adevarattt!!!!
  sunt mandra ca am fost si eu alaturi de voi :o 3

 •  

  Dec 07, 2011 19:23

  Cel mai frumos campionat pentru Top! 8->

 •  

  Dec 08, 2011 17:30

  Da chiar a fost un campionat pe care nu o sa-l uitam niciodata :X
  Am simtit ceea ce nu am mai simtit niciodata cand am fost pe podium …:x

 •  

  Ian 12, 2012 15:51

  Intradevar o poveste minunata…si la mine a fost primul campionat la Alba Iulia …dupa cum spuneai ca te-ai calificat pe locul 3 cu echipa la fel a fost si la mine…dar eu am fost la cadete.a fost cel mai frumos moment din viata mea pe care nu am sa-l uit niciodata…(Capitanul de la echipa Deja-vu)

 •  

  Mar 12, 2012 12:18

  vaaaaai! nu mai faceam parte din echpa pe-atunci, dar ma bucur foarte mult ca am putut fi alaturi de voi in momentele acelea; fac parte din topul celor mai frumoase momente din viata mea shi nu le voi uita niciodata :X
  iar perioada in care eram majoreta la top dance a fost de asemenea una deosebita….nu renuntati sa dansati, nu renuntati la majo pt nik in lume, pt k e unul dintre cele mai frumoase si satisfacatoare sporturi pe care le-ar putea practica o fata!
  >:D< :*

 •  

  Mar 17, 2012 9:05

  Cu toate cele mai declarare mai sus, pot spune inc-o data ca, nu voi uita acel moment ! <3 cel mai frumos moment :| .. ! sper sa se repete pentru ca este unul deosibit :) !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *