Majoretele defileaza pe podium!

Ştiu că sunteţi obişnuite cu ideea de majoretă pe podium doar în cadrul unei competiţii, la final, când aceasta este premiată. Ei bine a venit momentul ca lucrurile să se schimbe puţin, iar în luna decembrie, în America a avut loc o prezentare de modă specială pentru majorete.Untitled 1 copy Majoretele defileaza pe podium!

Varsity Spirit Fashion este firma folosită de peste 1 milion de majorete din America.  Astfel luna trecută, înainte de a se încheia anul, a avut un spectacol unde au fost prezentate 60 dintre noile costumaţii create pentru anul 2012. Ele vor fi incluse de asemenea şi într-un catalog de 220 de pagini. Au fost alese majorete de peste tot din America pentru a defila şi prezenta noile costumaţii. Prezentarea de modă a avut loc la Walt Disney World Resort’s Coronado Springs Hotel şi s-a transmis live pe Varsity TV, în America, pentru prima dată.

Kim Williams, Vice preşedinte al Varsity Spirit Fashion, consideră că este o modalitate mult mai bună de a face cunoscute noile creaţii unui public mult mai larg, prin transmisia prezentării de modă live, la TV. De asemenea există şi un târg, unde noile costume vor fi prezentate „Varsity Spirit Fashion sales meeting”, unde va fi inaugurat în faţa publicului noul studio  de creaţie Varsity. În acest mod clienţii vor putea vedea si totodata încerca noile costumaţii.

E bine de văzut că acest sport se întinde pe din ce în ce mai multe arii, precum şi moda, cel puţin în America…Să sperăm că poate într-o zi, va fi şi la noi la fel!


Autor: Andreea Nesu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *