Majorete pentru echipa Stejarilor la meciul de rugby Romania-Japonia

In urma concursului  “Decide echipa oficiala de majorete a nationalei de rugby”   organizat de catre www.zibo.ro am reusit sa devenim echipa de majorete a nationalei de rugby. 550939 219101014889159 776441874 n 300x195 Majorete pentru echipa Stejarilor la meciul de rugby Romania Japonia

Participarea la concursul de majorete pentru nationala de rugby a insemnat pentru noi o provocare, o sansa de a ne afirma si in afara spectacolelor si concursurilor la care participam deja de multa vreme si unde ne-am format deja un renume (campionatele judetene, nationale si europene de majorete in stil traditional). A fost o provocare si din punct de vedere fizic pentru noi, intrucat fetele au fost nevoite sa isi puna la incercare si abilitatile de gimnaste, nu doar cele de bune dansatoareiar compozitia echipei s-a schimbat, precum in orice echipa de cheerleaders renumita din SUA care este compusa din fete si baieti  noua ni s-au alaturat 4 baieti talentati.

Sambata, 10 noiembrie 2012 am participat la primul meci, echipa Romaniei a jucat contra Japoniei.

Am fost primiti cu caldura de catre Federatia Romana de Rugby si am trait momente unice in timpul celor 2 reprezentati pe stadionul Stejarilor.

Prin aceasta cale dorim sa multumim Federatiei pentru ocazia oferita de a dansa la meciurile nationalei si pentru sprijinul financiar acordat.

Speram in continuare sa incurajam Stejarii la meciurile internationale, iar in acelasi timp ne-ar face placere sa dansam si pentru echipele sportive din Cluj atat in sala sporturilor cat si pe cele 2 stadioane.

Sursa: http://majoreteflame.wordpress.com/2012/11/11/majorete-pentru-echipa-stejerilor-la-meciul-de-rugby-romania-japonia/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *