Evolutia echipei mele

 

Ghic DeliaDenisa copy2 Evolutia echipei mele       De fiecare dată, atunci când am fost chemate la un spectacol, am reuşit să încântăm publicul cu dansul nostru şi mai ales cu acrobaţiile.

Această echipă a reuşit să treacă de unele probleme, iar în prezent este formată din 13 membri, atât fete cât şi băieţi. Pentru a ajunge la această performanţă, am exersat în special acrobaţiile, unele fiind frumoase, dar greu de executat.

Pe parcursul anului 2011 am fost chemate să ne arătăm talentul la diferite evenimente, spectacole, precum şi pentru a susţine echipa de fotbal a localităţii noastre. În anul şcolar 2010-2011 aveam în componenţa echipei numai fete (în numar de 12), cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani.

În privinţa campionatelor pot spune că a fost o experienţă plăcută să ne comparam într-un fel cu celelalte echipe, clasându-ne pe locuri foarte bune.

Sugestiile pe care le am atât pentru echipa S.G.S. Stele, cât şi pentru celelalte echipe sunt că trebuie să ne placă ceea ce facem şi să muncim la fel de mult şi în continuare.

Denisa Delia Ghic-căpitanul echipei S.G.S. STELE FLOREŞTI

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *