Cum sa iti motivezi echipa?

Echipele de majorete transmit multa energie si entuziasm. Majoretele practica acest sport pentru interactiune sociala, miscare fizica sau pentru ca sunt atrase de acest sport. Unul dintre obiectivele unui instructor de Cheerleading Fundraiser 300x199 Cum sa iti motivezi echipa?majorete este Acela de a-si mentine echipa motivata si sa pastreze acest spirit treaz in mintea majoretelor.

Imbina distractia cu munca

 

Inserarea unei glume in timpul antrenamentului va face ca echipa sa aiba o atitudine pozitiva pe tot partcursul antrenamentului. De asemenea, pot fi incluse jocuri si activitati distractive de tip team-building, cum ar fi iesiri in afara orelor de antrenament, proiecte de voluntariat si colectare de fonduri.  Orice activitate trebuie sa aiba reguli sis a fie bine organizate pentru ca, doar astfel echipa poate face progrese si se pastreaza nivelul de corectitudine in echipa.  Instructorul trebuie sa stabileasca anumite linii de practica, absente si asteptari ale performantei. Daca nu va impune aceste reguli, se va crea impresia de neimplicare a instructorului ceea ce va duce echipa la o lipsa a motivatiei

Stabileste obiective

 

Cand ai inteles ce doreste fiecare majoreta sa obtina din aceasta experienta, atunci vei sti cum sa o motivezi. Unele isi doresc sa castige competitii, in timp ce altele doresc pur si simplu ca faca parte dintr-o echipa. Daca echipa ta e la nivel de liceu, sau mai tanara, atunci parintii pot fi cheia principal de a invata despre dorintele majoretelor din echipa. Intalneste-te cu parintii si incurajeaza-I sa participle activ in activitatile echipei. Intalneste-te cu fiecare majoreta in parte si ajut-o sa isi stabileasca obiectivele. Cand vezi progresul, ofera laude si recunoastere pentru pastrarea ridicata a motivatiei.

Ofera mici gesturi

 

Nu iti poti imagina impactul pe care micile gesture le pot avea asupra cresterii motivatiei echipei tale. Daruirea unor simboluri inainte de o competitive sau spectacol poate fi un motivator puternic. Ca de exemplu: flori, bomboane, desene insotite de o nota personala. Cititi un citat motivational inainte de un eveniment important al echipei si scrieti biletele de multumire majoretelor care v-au deposit asteptarile.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *