Campionatul Judetean de Majorete – Cluj

Asociatia de Majorete din Romania anunta organizarea celei de-a V-a editii a Spectacolului-Campionat Judetean de Majorete.  edegfdgdf copy Campionatul Judetean de Majorete   Cluj

Competitia va avea loc in data de 9 Martie, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, incepand cu orele 16:30, si va cuprinde 3 sectiuni de concurs: majorete traditionale cu pom-poni, majorete traditionale cu baton, cheerleading si hobby.

Evenimentul este organizat de catre Clubul Sportiv UMF, sub egida AMR (Asociatia de Majorete din Romania) si in colaborare cu Casa de Cultura a Studentilor.

Obiectivele principale al acestui eveniment sunt de a furniza informatiile necesare si intelegerea aspectelor specifice acestei ramuri sportive in vederea pregatirii corespunzatoare pentru urmatoarele competitii (Campionatul National de Majorete si Campionatul European de Majorete).

Orice alte informatii legate de acest eveniment le puteti gasi la Clubul Sportiv UMF, e-mail: asociatia_majorete_romania@yahoo.com si office@majorete.ro

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *