Atitudinea castigatoare

 cheerleader Atitudinea castigatoareV-ati intrebat vreodata ce face pe cineva sa fie castigator? Fie ca este vorba de sport sau mediul academic cei mai buni dintre cei mai buni par sa impartaseasca aceleasi idei si atitudini. Nu exista nicio indoiala ca abilitatile cu care se nasc unele persoane nu este o parte importanta in reusita. Dar cunoastem persoane care au abilitati fizice si intelectuale inedite si care, pur si simplu nu par sa se foloseasca de ele si sa realizeze ceva. Nu este indeajuns doar sa te bazezi pe talent atunci cand vrei sa fi cel mai bun intr-un domeniu si sa iesi in evidenta fara de cei din jur. Participarea pasiva la antrenamente este de asemenea o atitudine care nu este benefica. Persoanele care se implica in ceea ce fac, poseda multe caracteristici speciale. Una dintre ele este ceea de a avea o atitudine de castigatoare.

O atitudine castigatoare incepe cu pasiunea pe care o ai si pe care ti-o manifesti in toate activitatile pe care le desfasori. Ai stat vreodata toata noaptea, fiind prea agitata ca sa poti dormi doar pentru ca a doua zi ai avut un spectacol important sau pentru ca era chiar ziua campionatului? Nu te poti concentra pe altceva ce nu tine de caregrafia pe care o vei prezenta in fata publicului? Atunci cand esti la antrenament si dansezi uiti de grijile si de problemele pe care le ai? Ei bine, acestea sunt semnele prin care poti sa iti dai seama ca iti place ceea ce faci!

Pentru a avea succes in orice trebuie sa fi motivata. Cea mai buna motivare vine din adevarata pasiune pentru ceea ce faci. Dar ce inseamna a fi motivat? De obicei, acesta inseamna sa muncesti din greu. De fapt, ceea ce pare a fi greu pentru altii, pentru tine poate sa fie chiar placut. Dar nu exista nicio indoiala ca este ca ai nevoie de motivatie, de dorinta de a dedica timp si a face sacrificii pentru a-ti urmari visul si de a nu te opri pana cand acesta nu s-a indeplinit. Axeaza-te pe obictivele personale de a fi cea mai buna, de asemenea vorbeste cu colegele si stabiliti impreuna un tel pentru intreaga echipa.

De-a lungul timpului pot sa apara indoieli in ceea ce priveste indeplinirea dorintelor tale. Deciziile pe care vei trebuie sa le iei in acel moment trebuie sa fie in concordanta cu obiectivele, abilitatile, sacrificiile pe care trebuie sa le faci si multe aspecte in viata unei majorete care vor fi afectate de dorinta de la concura si de a fi in top. O atitudine castigatoare inseamna a gasi o modalitate de a depasi indoielile si temerile care urmaresc indeplinirea scopurilor tale. In acest caz increderea in tine este vitala. Daca crezi in tine insati poate constitui un avantaj care te poate face mare.

Castigarea este o combinatie de multe lucruri, inclusiv competente, antrenament si chiar si un pic de noroc. Dar toti castigatorii au un lucru in comul: o atitudine castigatoare. O atitudine compusa din pasiunea pentru majorete, motivatia si increderea in tine insuti!

Un castigator nu renunta niciodata!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *