5 moduri de a transforma echipa pe care o antrenezi intr-o familie

syyskisat 071 169763834 large 300x199 5 moduri de a transforma echipa pe care o antrenezi intr o familieSezonul competitional poate fi foarte stresant. Antrenamentele lungi, schimbarile neprevazute in coregrafie si presiunile inevitabile de a castiga primul loc, sunt doar cateva cauze care pot provoca o echipa sa isi piarda concentrarea in perioada competitionala. Stresul poate aduce energie negativa in cadrul echipei dumneavoastre, iar acest lucru va fi o piedica in castigarea unui loc pe podium. Unul dintre principalele lucruri pe care arbitrii cauta la echipele din competitive, pe langa corectitudinea cu care acestea executa coregrafia, e entuziasmul si energia ce o transmit atunci cand danseaza. Executia unei echipe pe scena ilustreaza modul in care majoretele lucreaza ca un intreg. Majoretele uita ca a te distra si a reusi sa te sincronizezi atat fizic, cat si spiritual cu colegele din echipa reprezinta niste pasi uriasi care te pot duce pe podium. Iata cateva activitati de relaxare si de a apropia majoretele din echipa ta!

Iesire la film

Se apropie campionatul si ati avut o zi lunga de antrenament. Cum ar fi sa vizionati un film cu echipa pentru a mai relaxa atmosfera? Atunci cand va decideti la ce film sa mergeti, puteti sa aflati o multime de lucruri despre alte puncte de interes al majoretelor din echipa.

Cantecul echipei

Alegeti o melodie bine cunoscuta pe care sa o cantati in trimpul competitiilor. Este un mod unic de a uita de emotii si de a te distra. Nu numai ca va usura starea de spirit in echipa, dar puteti gasi si alte echipe care sa cante impreuna cu voi.

Cercul

Aseaza majoretele intr-un cerc, iar fiecare dintre ele sa spuna ceva frumos despre toate colegele ei. Fie ca e ceva legat despre personalitatea ei, sau despre contributia pe care a adus-o in echipa, aceasta va aminti fiecarei majorete ca sunt o parte importanta a ecuatiei. Un feedback pozitiv construieste incredere, care este esentiala in competitii.

Cuvinte de incurajare

Oferiti fiecarei majorete un tricou simplu care poate fi scris. Toata lumea ar trebui sa scrie comentarii pozitive pe spatele fiecarui tricou in timp ce asteapta rezultatele de la competitie. La sfarsitul zilei, se pot uita pe spatele tricoului pentru a vedea ce lucruri frumoase cred ceilalti despre ele.

Jocuri

Bowling-ul sau mini golful, sunt activitati sigure, distractive si sunt minunate pentru a apropria majoretele din echipa dumneavoastra. Fetele nu se vor mai gandi la stresul generat de ziua competitiei care se aproprie cu repeziciune, si le ofera sansa de a se distra impreuna ca o echipa.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *