Enjoy

2  320x240 2 Enjoy În anul 2011, sub atenta îndrumare a instructoarei Andrada Cîmpean, s-a înfiinţat echipa de majorete Enjoy- grupa de vârstăcadete (7-10 ani), adunând fete din mai multe şcoli clujene, dintre care amintim şcoala Generală Radu Stanca şi Liceul Teoretic Gh. Şincai. Două antrenamente săptamânale au fost dedicate învăţării mişcărilor tipice majoretelor tradiţionale cu pom-poni şi învăţării de elemente acrobatice şi de gimnastică.

La aproape 2 luni de la înfiinţare, Cadetele Enjoy au participat la Campionatul Judeţean de Majorete, eveniment organizat la Casa de Cultură a Studenţilor. Fiind  prima apariţie a echipei în faţa publicului, nu doar primul concurs la care au participat, fetele s-au bucurat de aprecierea arbitrilor şi s-au calificat pe locul 7 din 9. Cu nici măcar 6 luni de antrenamente, echipa Enjoy au participat pentru prima oară la Campionatul Naţional de Majorete din Reşiţa- 2011.

În urma unei concurenţe aprige la categoria Majorete Hobby, Echipa Enjoy a obţinut locul 2 şi a urcat cu mult entuziasm pe podiumul Campionatului Naţional.

 

Palmares:

Campionatul Judeţean de Majorete 2011, Cluj Napoca  – Locul 7

Campionatul Naţional de Majorete, 2011, Reşiţa  – Locul 2

Spectacol Ziua Copilului- 1 iunie 2011, Galeria REAL

Festivitatea de absolvire a Liceului Teoretic Gh. Şincai, iunie 2011

Festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, iunie 2011

Spectacol Halloween, 28 octombrie 2011,  Galeria REAL