Concurs de majorete pentru echipa “Stejarilor”

Noi 05 2011
      Noutati       0    

Ai visat vreodată să fi majoretă ? acum ai ocazia. Federaţia Română de Rugby va organiza, în perioada 7-8 noiembrie, o preselecţie pentru concursul naţional de majorete pentru desemnarea echipei care va încuraja din 2012, timp de un an, reprezentativa “stejarilor” la meciurile de pe teren propriu.

Concurs de majorete 300x198 Concurs de majorete pentru echipa “Stejarilor”Concurs de majorete

Concursul este destinat elevilor din clasele I-VIII, precum şi liceelor. Echipa câştigătoare va deveni echipa oficială a naţionalei de rugby şi va primi un premiu de 1.000 euro, dar va avea parte şi de transport, cazare, masă şi echipament pentru meciurile naţionalei de rugby. Juriul va decide cinci finaliste dupa vizionarea spectacolelor înscrise în concurs, iar alte cinci echipe se vor califica prin vot electronic pe zibo.ro, prin votarea în concursul “Decide echipa oficială de majorete a naţionalei de rugby“.

Finala concursului va fi organizată în aprilie 2012, într-un local din Bucureşti, stabilit de comun acord cu FRR. Echipele finaliste vor evolua în faţa juriului, evoluţiile fiind înregistrate şi încărcate pe portalul zibo.ro. Cele 10 echipe vor fi votate de utilizatorii site-ului timp de o săptămână, juriul alegând câştigătoarea din primele trei clasate în funcţie de numărul de voturi. Toate fetele de la echipele participante vor primi cadouri vouchere de reducere la diferite articole pentru copii.


About majoreta

View all posts by: majoreta


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *